top of page
Oisterwijk minigolf

FAQ

Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE LANG DUURT DE AANLEG VAN EEN ADVENTUREGOLFBAAN?

Hoelang de aanleg duurt hangt af van verschillende factoren. Hoe groot de baan mag worden, hoeveel banen en hoeveel bouwwerken erbij komen zoals bruggen, huisjes, luxere hindernissen etc. 
De ene baan kost aanzienlijk meer tijd dan de andere. Wij gaan uit van een periode van 2 tot 8 weken. Hierin is onwerkbaar weer niet meegenomen.

ZIT ER WEL VOLDOENDE SPELELEMENT IN?

Wij zorgen er altijd voor dat er voldoende spelelement in zit voor jong en oud. Door met de grondslag te spelen kunnen er greens gemaakt worden, die men moeten lezen. Dit maakt het spel ook voor de golfer erg leuk. Voor het speelse effect worden er hindernissen bij gemaakt van keien, stenen, hoogteverschillen.

WAT KOST DE AANLEG VAN EEN ADVENTUREGOLf / MINIGOLF

Deze vraag is lastig te beantwoorden. Net als de vraag wat kost een auto. Het is een breed begrip en er is een breed antwoord mogelijk.

Voordat die vraag een antwoord kan krijgen zullen wij eerst een paar wensen van u op een rij zetten. Wij willen bijvoorbeeld graag weten;

  • Wenst u verlichting op uw baan?

  • Wilt u het hele terrein ingericht of alleen de banen?

  • Hoe groot is uw terrein?

  • Wilt u een eenvoudige baan of een die in het oog springt?

  • Wilt u grote banen of kleine banen.

Zo zijn er allerlei elementen die mee spelen voordat wij hier antwoord op kunnen geven.

HOE MOET DE BAAN ONDERHOUDEN WORDEN?

Net als alle andere dingen, heeft een adventuregolfbaan onderhoud nodig. Indien er planten staan zullen deze onkruidvrij gehouden moeten worden. De greens hebben het nodig om een maal per jaar geborsteld te worden en verder bladvrij gehouden.
Wij geven tijdens de aanleg advies hoe u het onderhoud op uw baan het beste kunt doen.

IS MINIGOLF NOG WEL VAN DEZE TIJD?

Regelmatig krijgen wij de vraag of midgetgolf / minigolf nog wel aantrekkelijk is voor de mensen van nu. Uit ervaring weten wij dat het nog altijd een zeer gewilde recreatieve bezigheid is. Het is laagdrempelig en kan eenvoudig gespeeld worden met het hele gezin. Van kind tot opa en oma. Mensen ervaren het spel als gezellig, recreatief en ontspannen. Alle banen die wij aangelegd hebben worden druk bezocht door mensen die graag een ronde spelen.

HOE WERKEN JULLLIE?

Wij starten met een eerste kennismaking. Dit doen wij het liefst op uw locatie, zodat wij kunnen zien waar de adventuregolf mag komen. Vervolgens maken wij een sfeerimpressie. Bij de impressie maken wij het aankoopbedrag wat de impressie mag gaan kosten. U heeft dan een goed beeld van wat u van ons kunt verwachten. Deze impressie kan een plattegrond tekening bevatten, dit is echter een losse schets. Indien u een volledig ontwerp wilt laten maken, dan kan dat. Deze wordt echter wel in rekening gebracht.

WAT KOST EEN SPEELTUIN?

Dit is een vraag die net zo moeilijk te beantwoorden is als de vraag, wat kost een auto? De kosten van een speeltuin hangen van veel facetten af. Om te beginnen kunnen er speeltoestellen worden uitgezocht, maar daarmee zijn we er nog niet. Deze zullen geplaatst en gemonteerd moeten worden. Ook zal er gekeken moeten worden hoe het terrein aangetroffen wordt. Alles bij elkaar zal een totaalplaatje vormen van de kosten.

FAQ: FAQ

INFO MINI ADVENTUREGOLFBANEN

bottom of page