top of page

WERKEN BIJ LEEF BUITEN

Vacatures

Op dit moment hebben wij plaats voor medewerkers die ons team willen versterken voor  terrein inrichten en montage speeltoestellen. Neem eens kennis van onze visie en doel van ons bedrijf. Wie weet passen we bij elkaar.

avatar 85

ONZE VISIE

De visie van Leef Buiten is om mensen een plek te bieden binnen een gezonde werkomgeving. Hierbij gaan wij uit van diversiteit van de mensen. Wij houden van verschillen die elkaar completeren.
Wij geloven dat mensen niet geschapen zijn om altijd hetzelfde te doen, maar dat men behoefte heeft aan groei, ontwikkeling en afwisseling. Wij geloven in naar elkaar omzien in moeilijke tijden, ook vanuit je werkplek blijkt dat goed mogelijk.
Wij geloven dat vriendschappen overal ontstaan en wij stimuleren dat graag.
Om deze visie te kunnen halen, leveren wij prachtige eindproducten aan onze afnemers. Waarbij wij graag naast elkaar werken.

avatar 109

GROEIEN

Wij zijn van mening dat ook persoonlijke groei meewerkt aan een goede werksfeer en een goed eindresultaat. Wij horen graag je dromen. Wanneer er binnen ons bedrijf mogelijkheden blijken te ontstaan, in onze groeifases. Dan is een gesprek daarover altijd mogelijk. We bekijken dan samen wat ermee kan.

avatar 108

ONS DOEL

Waar willen wij als bedrijf heen? Ons doel is bedrijfsgroei door middel van de beste en leukste mensen. De beste middelen en de beste oplossingen. Daarmee willen wij  het beste resultaat neer zetten. Die beste persoon, dat ben jij!

Wij willen genieten van het proces van bedrijfsgroei en van de persoonlijke groei van ons team. Met daaronder ook de persoonlijke groei van elk meewerkende in ons team. Wij willen graag samen met jou de wedstrijd aangaan. Niet een tegen de concurrentie. Een wedstrijd tegen onszelf, waarin wij graag samen met jou de beste versie willen worden die wij zouden kunnen zijn.

avatar 101

BUITENWERKEN, BUITENLAND WERKEN

Onze projecten zijn zowel in binnen- en buitenland.

Wij zijn op de eerste plaats op zoek naar mensen die handig zijn met de handen en met ons mee willen op de projecten en/of een stukje tuinonderhoud bij particulieren willen aanpakken.

Lijkt je dit iets, maar wil je ook meer tijd voor je gezin? Het is mogelijk om 1 week mee te gaan, vervolgens 1 week vrij. Wil je lange dagen maken om die week vrij te compenseren. Prima. Wil je dat niet? Ook prima. Wij bekijken alles in goed overleg en binnen de mogelijkheden. Heb je zelf een goed idee om de mogelijkheden op te rekken? Wij horen het graag.

avatar 100

CREATIVITEIT

Wij houden van creatief meedenken. Zowel in bedrijfsvoering als in nieuwe opties voor ons product. Wij houden van vernieuwingen en uitdagingen. Laat ze maar horen!

avatar 94

VACATUREOMSCHRIJVINGEN

Als je alle bovenstaande punten hebt gelezen, dan zul je begrijpen dat wij niet geloven in dicht gekaderde vacatureomschrijvingen. Wij zijn van mening dat die zowel jou persoonlijke groei, als een snelle groei van het bedrijf Leef Buiten beperken, vertragen en in sommige gevallen zelfs tegen kunnen gaan werken. Wij kiezen voor een goed gesprek.

Natuurlijk is het wel handig als je weet waarvoor je solliciteert, maar je kunt er ook voor kiezen om ons gewoon aan te bieden wat je kunt en wat je droom is. Wie weet passen die beter bij elkaar dan op het eerste gezicht lijkt. 

Op dit moment is het wel zo, dat wij graag willen starten met mensen die in ons team voor de buitenwerkzaamheden meekunnen.

avatar 82

MENS BOVEN WERK & PRODUCT

Wij zijn gek op mensen en zetten die graag centraal. Dit in meewerken in ontwikkeling, coaching en stimuleren om steeds beter te worden, zonder voorbij te gaan aan de grenzen die iedereen op een ander punt heeft.

In dit proces mag zeker de afnemer van ons product niet vergeten worden. De mens achter de afnemer van ons product, is de belangrijkste schakel om aan onze visie te kunnen voldoen. Leef Buiten neem de afnemer serieus en denkt mee in de manier hoe deze meer omzet kan behalen met ons product. Of hoe er maximaal speelplezier uit een terrein gehaald kan worden.

avatar 90

HOE SOLLICITEER JE

Wanneer je solliciteert als buitenmedewerker dan ben je welkom voor een gesprek. Wij zien graag mensen persoonlijk. Bel 06-30103254, mail info@leef-buiten.nl en stuur je C.V. 

Doe je een open sollicitatie om eens te kijken of onze dromen bij elkaar passen. Dan zien wij graag een video sollicitatie. Wij horen daarin graag wat je heeft gemotiveerd om deze stap te zetten. Waarom jij denkt een meerwaarde voor ons bedrijf te zijn en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen om jou naar je droom te helpen.

avatar 91

PAS JIJ NIET IN DE MAATSCHAPPIJ

Vind jij dat je niet helemaal in onze maatschappij past? Of heb je het idee dat anderen dat van jou vinden?

Solliciteer dan vooral, wij passen daar ook niet in.

Licht aanpassen kan soms wel nodig zijn, de hiernaast getekende hanenkam zal echt moeten veranderen wanneer je in het werk bij klanten terecht komt.

WELKOM VOOR EEN GESPREK

bottom of page